De totaaloplossing voor elke makelaar, van lead tot afspraak

Wie praat er tegenwoordig niet over, de digitale revolutie binnen de makelaardij is een hot topic en zorgt ervoor dat makelaars in beweging komen om zich te onderscheiden. Maar… wat doe jij als makelaar om je te onderscheiden van je concurrenten?

Wij denken daar een handje bij te helpen met een nieuw, digitaal acquisitiekanaal waar leads eenvoudig opgehaald kunnen worden met een passend aanbod voor aan- en verkoopaanvragen.

Geheel gestandaardiseerd en geografisch ingericht zodat aanvragen direct zichtbaar zijn in jouw werkgebied. Hiermee vergroten wij het zicht op de toetredende woningmarkt en kun je invloed uitoefenen op de consument om nieuwe opdrachten binnen te slepen. Kiest de consument jouw aanbod, dan resulteert dit in een intentieovereenkomst waar prijs, verdienmodel en diensten in zijn opgenomen. Hierdoor bespaar je tijd op het uitbrengen van een offerte en heeft het voorwerk voor de makelaarsovereenkomst dan al plaatsgevonden.

Courta is te zien als totaaloplossing voor leadgeneratie in de makelaardij. Bij ons wordt acquisitie, online profilering, offertes uitbrengen, onderhandelen over prijs en diensten en de vastlegging van afspraken in één platform verbonden. Dit scheelt tijd en geld en geeft mogelijkheden om direct jouw netwerk uit te breiden.

Registreren als makelaar?

Volg dan onderstaande stappen.

  1. Registreer je kantoor.
  2. Vul het profiel van je kantoor zo volledig mogelijk in (foto en tekst).
  3. Bepaal de grootte van het aan – en verkoopwerkgebied.
  4. Voeg eventueel makelaars toe en bepaal hun rechten.
  5. Toegevoegde makelaars kunnen hun profiel opmaken (foto en tekst).

Tip: Overtuig de consument met een passend aanbod op de aanvraag. Dit doe je door een onderbouwing te geven op prijs en verdienmodel, maar ook door de levering van diensten in te delen per kostensoort. Hierdoor krijgt de consument zicht op de matching tussen gevraagde en geleverde diensten, zodat je transparant en betrouwbaar overkomt. Succes!

Courta is dé totaaloplossing voor leadgeneratie in de makelaardij.

© 2015-2019 Courta. Alle rechten voorbehouden.

Vergelijk en kies zelf uit het gehele aanbod aankoop- of verkoopmakelaars die bij jou passen.

© 2015-2019 Courta. Alle rechten voorbehouden.

We gebruiken cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door deze melding te accepteren, of door gebruik te blijven maken van onze website weten we dat je hiermee akkoord gaat.

Accepteren Meer informatie